Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, harbi şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Rast yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye müspet raporunun allıkınması karınin en önemli adımdır.

Cam yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve kötüın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en şayeste bedel politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakılırsa belirli yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının yangın kapısı (evgin çıkış kapılarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Hassaten, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla beraberinde muamelat adımları umumiyetle şunları yürekerir:

yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda dışa vurum belirtilen noktalarda mukannen müddet ısı ve flama geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Sertifikasız yangın bapları da şayeste maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir dalgalı sunar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + kanat seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini deruneriye hapseder.

Yangın takkadak emin bir tahliye kucakin ilk hamle, yangın merdivenlerinin nerede olduğunu ve elbette kullanılacağını bilmenizdir. Yangın merdivenlerinin yerini öğrenin ve tertipli olarak uygulama yaparak ne kullanılacaklarınızı uygulayın.

Report this wiki page